štvrtok 4. októbra 2012

Kauza "Lipšicov byt"

Klobúk dolu! Naozaj... Po prečítaní najnovšieho príspevku na www.lipsic.net o vysvetlení kauzy "Lipšicov byt" mi ani nič iné neostáva. Autor / autori tohto článku vynikajúco zmapovali celé pozadie tohto prípadu, na ich článku nie je možné spochybniť nič, nakoľko všetky veci sú verifikovateľné.

Pôvodne som sa chcel tejto téme venovať aj ja, ale už nie v čom sa jej venovať. Autori preukázali pravdivosť údajne spravodajského materiálu "Kocúr" v bode 6, kde sa písalo práve o tejto kauze, preukázali ako Lipšic klamal a zavádzal. Doslova Lipšica vysmiali, nakoľko je pravdou, že ten pri popieraní Kocúra uvádzal práve časť 6 materiálu ako "plnú nezmyslov".

Na www.lipsic.net je zverejnená kompletná analýza celej záležitosti, vrátane zmlúv. Nechcem sa púšťať na tenký ľad cenzúry a nebudem preto uvádzať žiadné mená a názvy firiem, analýza určite stojí za prečítanie.

Vždy sa mi zdalo neuveriteľné, že prečo práve Lipšic by nemal byť súčasťou sporného procesu získavania bytov funkcionármi KDH. Momentálne už všetci vieme ako to bolo... Ak Lipšic vo svojich prejavoch hovorí, že "človeka treba súdiť podľa jeho činov v minulosti", tak sa sám odsudzuje na negatívne vnímanie.

Lipšic chcel silou mocou spochybniť Kocúra, opak sa stal pravdou. Spis Kocúr čo sa týka Lipšicovho bytu obsahuje LEN pravdivé tvrdenia a formulácie.